måndag 10 januari 2011

round it goes

helgen blev ändå hyffsat bra trots allt. kvällen i lördags blev minst sagt toppen! planen var att bara ta nån öl på biljarden och det gick bra till en början. sen började det ramla in lite shots, mer öl och mer cider. så det blev ju som det blev. men sällskapet var toppen och till och med en kändis i gänget. biljarden gick fint som vanligt. vinst till team jenni & persson & elsir! kvällen avslutades på lemon bar där jag sjöng bort min röst, musiken var verkligen top notch! det blev en tidigare kväll för elsir men irländarna var så trevliga så jag stannade kvar. 203 var snubben. som en saga! kvällen får 4 av 5 toasts!

ikväll är det dags för konferens och alla barnen fick vara med utan jenny, dom hade slut på penny. eller nått sånt. trist är det iaf. men utklädnaden är med iaf och gratis middag tackar man ju inte nej till.

imorgon kommer mor ner och stannar kvar tills på torsdag. det blir trevligt. helgen då? ja vi får se vart det bär iväg. sundsvall ligger på tapeten och det vore trevligt om det blir av. men vi får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar