onsdag 9 september 2009

skorpionen.

Här har ni iaf mig, på pricken. Om ni känner för att veta.
Det gäller att vara listig!


Skorpionen har rykte om sig att vara det starkaste av alla personligheter i zodiaken - du ser så ut också! Din skarpa och genomträngande blick får folk att undra om du försöker se ända in i själen på dem, du kan sluka varje ord man säger till dig med passionerad koncentration och uppmärksamhet.
Du kan vara två kroppstyper: antingen senig,smal och aktiv eller tung och solid.Vilken typ du än är har du en intressant röst och kan ofta trollbinda din åhörare. Du går med energiska steg och verkar målmedveten i allt du gör. Skorpionen har en stark energikälla och behöver styras åt positiva håll. Du betraktas ofta som det mest passionerade tecknet, du behöver göra av med all din medfödda energi. Ofta använder du en stor del av den att behaga din partner. Vad du än företar dig, så gör du det med passion som många avundas dig för. Större delen av ditt självförtroende kommer av din välutvecklade intuition. Skorpionen tycker om att gräva i livets mysterier, du är född till detektiv. Det mesta av din oerhörda energi använder du till att nå dina mål, och du är expert på att fixa och göra affärer inom den högre industri och finansvärlden - eller att sköta hemmet prickfritt. En kraftfull och mycket intelligent person som behöver få utlopp för sin fysiska och känslomässiga energi, annars drar du dig tillbaka och grubblar.
Du är lojal som vän, men svår att förstå sig på.

Skorpionen gör allt i övermått. Du hatar och älskar med sådan passionerad intensitet att ingen blir likgiltig för dig. Du utstrålar styrka och makt och verkar ofta som en vulkan strax före utbrottet. Skorpionen har listiga metoder att fånga sitt byte, har mani på sexuella upplevelser. Få kan hålla stånd mot din dominerande vilja och din starka magnetism, och din intensiva blick kan skrämma den modigaste. Du är maktgalen och du söker trygghet och kontroll över både ditt eget och andras liv. Du är zodiakens detektiv och minns allt, slug och listig är du, viljestark och praktisk, du älskar att besegra andra med list. Skorpionens kyliga intelligens döljer en lurig själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar