onsdag 7 juli 2010

OM jag kommer iväg, jag kom knappt ut!

imorse så somnade jag iaf inte på tåget, det var ju bra. men jag försov mig istället. inge bra. väckaren på min kära mobil telefon hade bestämt sig för att helt enkelt inte ringa idag. så jag vaknade tio över åtta och fick panik. blev iofs bara 30min sen, men ändå. inte bra. förhoppningsvis ska den iaf fungera imorgon!

helgen kommer bli helt fantastiskt tror jag, bara detta underbara väder håller i sig. jag har en heldag planerad med sofie och det kommer bli toppen! en utflyktsdag med hemliga destinationer som inte ens jag varit på. blir spännande och se hur pass bra man hittar. haha. hör ni inget ifrån mig på några dagar får ni gärna ge er ut för att leta efter mig. det blir en helg i nykterhetens tecken iaf och det känns riktigt skönt. känner att det blivit rätt mkt alkohol på senare idag och det är skönt att vara utan.

idag ser det ut som att det blir bio och det är nya beck filmen som jag tänkte se. får se om den är bra eller inte!

nästkommande 3v (!!!) på jobbet kommer suga nå jävulskt. jag ska typ ha hand om precis allting. kundtjänst, reception, telefoner, hämta och lämna posten, frankering, fakturering, soporna, kaffemaskinen osv osv osv. jag vette fan vem som har planerat detta men slutsatsen lär bli att ingen jävel har planerat något. nåväl, inte mkt att göra åt. får hoppas dom går snabbt bara.

på fredag ska jag faktiskt träffa maria också. känns som att det var hundra år sedan och det har väl haft sina anledningar. men jag saknar våra skämt nå jävulskt så jag tvekar inte på att det kommer bli kanon kul. säkert fyra av fem toasts!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar