tisdag 27 oktober 2009

hallå win

på fredag är det halloween, och på fredag har vi lagfest. av ett helt gäng brudar så är det bara jag och en till som vill klä ut sig. hur tråkig får man vara på en skala?! det är väl ändå då man ska passa på att göra det. som det är okej att göra det på. men icke. så typiskt tjejer! trist säger jag.

på fredag är det iaf dags för värmland och norrland att göra succé. vi ska allt visa småtjejerna hur man dricker. det kommer utfärdas en kaos varning tror jag. då gäller det verkligen att hålla i hatten!
"häj och välkommen till hajk. idag ska vi titta på viner. och inte vilka viner som helst, utan pingviner" värmland är så jävla grym!

träningen igår då ? fy fasen säger jag bara. det var länge sedan jag var så död efter en träning. först löpning 30min, sen hinderbana där man löper hela tiden och sedan en 3 mot 2, 2 mot 1 övning där man också löper konstant. efter den var jag så fruktansvärt slut på så ja visste inte hur ja skulle palla resten av träningen. och då säger tränare: ställer på rad, nu ska vi köra idioten. hela jag föll ihop som tvillingskyskraporna typ. innan vi hade börjat. men ja, jag sprang, jag dog, jag återuppstod. helt fruktansvärt så trött jag var. sen var det match och mitt lag vann. såklart. 2-0. jag gjorde ett mål. det kändes fint. rätt i krysset. så det ska vara!


idag fyller Oskar år också. grattis säger vi till honom.
han är bra fin han den där oskar. mycket fin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar