tisdag 9 november 2010

vinter deluxe

idag så har himlen öppnat sig för stockholm och regnsnön bara öser ner över stan. snart ser jag knappt karolinska för stormen som är ute. jävla skit stad det här är. hade det varit riktig snö som kommit utan blåst och regn hade det varit fantastiskt.. men det andra liksom sabbar, ganska så rejält också.

sedan lider jag med tanten som blev mobbad på tunnelbanan imorse utav alla och för att hon blir trakasserad när hon går ut med sina sopor. jag håller med henne om att alla fula barn borde få sina ben kapade och sen slängda på skogskyrkogården där fåglarna kan picka på dom. eventuellt fanns det även krematorier där som kunde användas. bara för att man bor i sthlm så är det ingen rätt till att ha ben! Eftersom vi nu hade förstört hennes dag så kunde ju lika gärna våran dag bli förstörd också och att vi inte blev inlåsta i tunneln tyckte hon var hemskt, för det förtjänade vi. stackarn som var handikappad i fötterna. tycker synd om henne.

om exakt en timme är dags för att bli sminkad av proffsen, känns riktigt nice.
fredagens planer börjar ta vid och en sminkning på makeup store är bokad, även ett besök på NK hos Lila. det kommer bli hur grymt som helst! 3 dagar kvar nu!



sedan längtar jag efter mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar