onsdag 2 juni 2010

your call

Igår var en alldeles förtjusande dag som igår som igår som igår som igår.
Jobbet var iofs kaos, men förgylldes med lite födelsedagsfika och utsökta jordgubbar efter lunchen! när chefen är borta dansar råttorna på bordet. eller nått sånt. efter jobbet blev det en snabbträff med alex vid slussen i solen och snyggingen bjöd även på glass. det tackar vi hjärtligast för! trevligt var det iaf att ses, även om det nu blev en kortis. efter det bar det iväg mot Jimmys Steakhouse för avslutningsmiddag med BOJ. vilket härligt gäng vi är ändå! Massa rosé vin och grillad oxfilé. kan knappast bli bättre! hur som helst så var det iaf oerhört trevligt!

på lördag vankas det bröllop och jag är taggad till tusen! kläderna och smycken är fixat, sedan fixas håret av Helhet och sminket av make up store. kan ju inte bli bättre det heller. Och nog för att vi hade en underlig släkt men såhär underlig trodde jag inte att vi hade. i'll leave it there. men som en klok farbror en gång sa; gratis är gott och det skall utnyttjas! jag håller fullständigt med honom.

hur jag kommer göra med elvis är fortfarande oklart och det återstår att se. känns så onödigt för honom att behöva ta med honom bara över en helg. speciellt inte när han inte gillar sin bur så värst mycket. men vi får se helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar